Ole esimene arvustaja
DOCTOR FISH N30
DOCTOR FISH. Omega-3 + vitamiinid D & E. 30 tutti-frutti maitselist näritavat kapslit
Tarne pakiautomaati 1-2 päeva
Kohaletoimetamine teie määratud aadressile 2-3 päeva
Omega-3 + vitamiinid D & E. 30 tutti-frutti maitselist näritavat kapslit
Toidulisand magusainega
- aitab kaasa normaalsele südametalitlusele*
- aitab hoida normaalset nägemist*
- aitab säilitada normaalset ajutalitlust*
- aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele
Mõnusa tutti-frutti maitsega kapslid sisaldavad rikkalikult oomega-3 rasvhappeid (EPA ja DHA).
DHA aitab säilitada normaalset ajutalitlust ja hoida nägemist*. EPA ja DHA aitavad kaasa normaalsele südametalitlusele* Kapslites sisalduv vitamiin D aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning hoiab luid ja hambaid normaalsetena. Vitamiin E aga aitab kaitsta organismi rakke oksüdatiivse stressi eest.
Doctor Nemo Omega-3 ei sisalda suhkrut – sobib ideaalselt ka diabeetikutele.
*kasulik toime avaldub siis, kui päevas tarbitakse 250 mg DHA-d ja EPA-d.
Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 250 mg EPR ir DHR.
|
1-oje kaps. |
2-ose kaps. |
RMV % (2-ose kaps.) |
BioPure DHA®, iš kurių Omega 3: DHR EPR |
500 mg apie 150 mg 119 mg 31 mg |
1000 mg apie 300 mg 238 mg 62 mg |
nenustatyta nenustatyta nenustatyta nenustatyta |
Vitaminas E |
2,5 mg |
5 mg |
42 % |
Vitaminas D |
2,5 µg |
5 µg |
100 % |
RMV - referencinė maistinė vertė.
Sudedamosios dalys: BioPure DHA® (aukštos kokybės išgryninti tuno žuvų taukai), tutti-frutti aromato kvapioji medžiaga, D-alfa-tokoferolis (vit. E), apelsinų aliejus, saldiklis sukralozė, cholekalciferolis (vit. D), želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, modifikuotas krakmolas, išgrynintas vanduo.
Maistinės medžiagos:
- 100 g: riebalai - 71,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 21,5 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių - 16 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių - 33,9 g, angliavandeniai - 8,7 g, iš kurių cukrų - 0 g, baltymai - 18,8 g.
- Vienoje kapsulėje: riebalai - 0,36 g, iš kurių sočiųjų - 0,11 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių - 0,08 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių - 0,17 g, angliavandeniai - 0,04 g, iš kurių cukrų - 0 g, baltymai - 0,09 g.