NUGRIEBTAS PIENAS, LAKTOZĖ (iš PIENO), GRIETINĖLĖ, saulėgrąžų aliejus, išrūgų baltymai (iš PIENO), galaktooligosacharidai GOS (iš LAKTOZĖS), rapsų aliejus, kokosų aliejus, mineralinės medžiagos (natris, kalis, chloridas, kalcis, fosforas, magnis, geležis, cinkas, varis, manganas, selenas, jodas), ŽUVŲ taukai, vitaminai (A(Retinilo acetatas), D (cholekalciferolis), E (DL-alfa tokoferolis), K (fitomenadionas), C (L-askorbo rūgštis), tiaminas (tiamino hidrochlorido), riboflavinas, niacino (nikotinamido), B6 (piridoksino hidrochloridas), folio rūgštis, B12 (kobolaminas), biotinas (D-biotinas), pantoteno rūgštis (kalcio-D- pantotenato), cholinas, emulsiklis (SOJOS lecitinas) augalinis aliejus (vienaląsčiai organizmai (M. alpina)), taurinas, inozitolis, L-karnitinas.
Energinė vertė 2055kJ/288kJ, 490kcal/69kcal
Riebalai24g/3,3g Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 8,5g/1,2g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 9,3g/1,3g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 4,1g/0,6g
linolo rūgštys 3600mg/504mg
linoleno rūgštys 400mg/56mg
dokozaheksaeno rūgštys (DHA) 100mg/14mg
arachidono rūgštys (ARA) 25mg/3,5mg
Angliavandeniai 58g/8,1g iš kurių cukrų:40g/5,6g, iš kurių laktozės: 38g/5,3g
Skaidulinės medžiagos (galaktooligosacharidai) 1,1g/0,2g
Baltymai 11g/1,5g
iš kurių išrūgų baltymų: kazeino santykis 62/38/62/38
Vitaminas A (RE) 450μg/63,0 μg
Vitaminas D 11μg/1,5μg
Vitaminas E (α-tokoperolis) 5,1mg/0,71mg
Vitaminas K 37μg/5,2μg
Vitaminas C 93mg/13mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0,49 mg/0,069mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0,93mg/0,13mg
Niacinas 3,1mg/0,44mg
Vitaminas B6 0,31mg/0,043 mg
Folatas 177μg/24,8μg
Vitaminas B12 1,5μg/0,21μg
Biotinas 16μg/2,2μg
Pantoteno rūgštis 2,9mg/0,41mg
Natris 180mg/25mg
Kalis 614mg/86,0mg
Chloridas 364mg/51,0mg
Kalcis 464mg/65,0mg
Fosforas 293mg/41,0mg
Magnis 54,3mg/7,60mg
Geležis 8,6mg/1,2mg
Cinkas 3,2mg/0,45mg
Varis 360μg/51mg
Manganas 110μg/15mg
Fluoridas <490μg/<69mg
Selenas 18μg/2,5μg
Jodas 121μg/17,0μg
Cholinas 137mg/19mg
Inozitolis 26mg/3,7mg
Taurinas 42mg/5,9mg
L-karnitinas 11mg/1,5mg