NUGRIEBTAS PIENAS, LAKTOZĖ (iš PIENO), GRIETINĖLĖ, saulėgrąžų aliejus, išrūgų baltymai (iš PIENO), galaktooligosacharidai GOS (iš LAKTOZĖS), rapsų aliejus, kokosų aliejus, mineralinės medžiagos (natris, kalis, chloridas, kalcis, fosforas, magnis, geležis, cinkas, varis, manganas, selenas, jodas), ŽUVŲ taukai, vitaminai (A(Retinilo acetatas), D (cholekalciferolis), E (DL-alfa tokoferolis), K (fitomenadionas), C (L-askorbo rūgštis), tiaminas (tiamino hidrochlorido), riboflavinas, niacinas (nikotinamidas), B6 (piridoksino hidrochloridas), folio rūgštis, B12 (kobolaminas), biotinas (D-biotinas), pantoteno rūgštis (kalcio-D- pantotenato)), cholinas, emulsiklis (SOJOS lecitinas), augalinis aliejus (vienaląsčiai organizmai (M. alpina)), taurinas, inozitolis, L-karnitinas.
Energinė vertė 2075kJ/291kJ, 496kcal/69kcal
Riebalai 24g/3,4g Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 8,8g/1,2 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 9,6g/1,3g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 4,3g/0,6g
Linolo rūgštys 3700mg/518mg
Linoleno rūgštys 410mg/57mg
Dokozaheksaeno rūgštys (DHA) 100mg/14mg
Arachidono rūgštys (ARA) 25mg/3,5mg
Angliavandeniai 58g/8,1g, iš kurių cukrų: 57g/8,0g, iš kurių laktozės:56g/7,9g
Skaidulinės medžiagos (galaktooligosacharidai) 1,1g/0,2g
Baltymai 10g/1,4g
iš kurių išrūgų baltymai: kazeino santykis 66/34/66/34
Vitaminas A (RE) 450μg/63,0 μg
Vitaminas D 11μg/1,5μg
Vitaminas E (α-tokoferolis) 5,1mg/0,71mg
Vitaminas K 37μg/5,2μg
Vitaminas C 93mg/13mg
Vitaminas B1 (tiaminas) 0,49mg/0,069 mg
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0,93mg/0,13mg
Niacinas 3,1mg/0,44mg
Vitaminas B6 0,31mg/0,043 mg
Folatas 177μg/24,8μg
Vitaminas B12 1,5μg/0,21μg
Biotinas 16μg /2,2μg
Pantoteno rūgštis 2,9mg/0,41mg
Natris 170mg/24mg
Kalis 600mg/84,0mg
Chloridas 350mg/49,0mg
Kalcis 429mg/60,0mg
Fosforas 257mg/36,0mg
Magnis 55,0mg/7,70mg
Geležis 7,2mg/1,0mg
Cinkas 3,1mg/0,43mg
Varis 360μg/51μg
Manganas 110μg/15μg
Fluoridas <495μg/<69mg
Selenas 18μg/ 5μg
Jodas 121μg/17,0μg
Cholinas 137mg/19mg
Inozitolis 26mg/3,7mg
Taurinas 42mg/5,9mg
L-karnitinas 11mg/1,5mg