FULFIL batonėlis, baltyminis, su vitaminais ir lazdyno riešutais, 55g
2,59 €

FULFIL batonėlis, baltyminis, su vitaminais ir lazdyno riešutais, 55g

Būsena: Prekyboje

Brūkšninis kodas: 5391532120096
2,59 €

Apie prekę

Baltyminiai batonėliai su lazdynų riešutais, šokoladu ir vitaminais FULFIL
Aprašymas

Detalės

Fulfil batonėliai – tai puikaus skonio užkandis padengtas pieniniu šokoladu su gausiu traškiu lazdynų riešutų įdarų. Batonėliuose yra 20 g baltymų, 9 multivitaminai, mažai cukraus, todėl puikiai tinka sportuojantiems, aktyviems, stebintiems savo cukraus ir baltymų kiekį mityboje žmonėms ar tiesiog galima jais mėgautis namuose ir kelionėje.

Maistinė vertė per batonėlį. Per 55 g batonėlį: kalorijų 214. Baltymų 20.2 g, angliavandenių 15.0 g, cukrų 1.9 g, poliolių 12.7 g, riebalų 9.7 g, sočiųjų riebalų rūgščių 5.0 g, skaidulinių medžiagų 3.0 g, druskos 0.10g

Sudedamosios dalys: PIENINIS šokoladas su saldikliais 25% (saldiklis maltitolis, kakavos sviestas, PIENO milteliai, kakvos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos), PIENO baltymai, kolageno hidrolizatas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, izomaltooligosacharidas, vanduo, skrudinti LAZDYNŲ RIEŠUTAI 4,8%, baltasis šokoladas (maltitolis, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga), palmių riebalai, šokolado milteliai (kakavos milteliai, kakavos masė, cukrus), vitaminai (C, E, B6, B12, tiaminas, riboflavinas, niacinas, pantoteno rūgštis, folio rūgštis), kvapiosios medžiagos, saldiklis suklarozė. Sudėtyje gali būti KVIEČIŲ, GLITIMO, PIENO, KIAUŠINIŲ, RIEŠUTŲ (įskaitant ŽEMĖS) pėdsakų.

 Rekomenduojamas vartojimas: tai subalansuotos dietos dalis. Produkte yra daugiau kaip 10 g / 100 g poliolių, kurių vartojimas dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą. Svarbiausia balansas. Negali pakeisti subalansuotos dietos. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Sudėtis
По-русски
In English
Apžvalgos

Klientų apžvalgos

Apžvalga "FULFIL batonėlis, baltyminis, su vitaminais ir lazdyno riešutais, 55g"

Parašyti savo apžvalgą